Hipnoterápia

Hatékony terápiás módszert keresel, és szeretnéd gyorsan megoldani a problémáidat?
Akkor a hipnoterápia Neked való!
Az Amerikai Egészségmagazin (American Health Magazine) összehasonlító vizsgálatában a hipnoterápia bizonyult a leghatékonyabb terápiás módszernek.*

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a lehetőség, akkor keress bizalommal,
és kérj időpontot!

Neked való a hipnoterápia, ha:

    🌀  Mielőbb szeretnéd megtalálni a problémád okát
    🌀  Gyors megoldást keresel
    🌀  Hatékony módszerre van szükséged
    🌀  Érdekel egy olyan terápiás lehetőség, amelyben élmény részt venni.

Milyen problémákon segíthet a hipnoterápia?
Érdemes hipnoterápiás szakemberhez fordulnod az alábbi esetek bármelyikében:

  🌀  Stresszes vagy, feszültnek érzed magad, idegeskedsz 🌀  Szorongsz, és/vagy félelmeid vannak 🌀  Rossz a hangulatod vagy a közérzeted, letört vagy, depresszívnek érzed magad 🌀  Fáradt és kimerült vagy, úgy érzed, nem találod a helyed 🌀  Olyan fizikai/testi problémáid, fájdalmaid, betegséged, tüneteid vannak, amire az orvos nem talál magyarázatot (pszichoszomatikus), vagy az orvosi kezelésedet szeretnéd kiegészíteni mentális területen is** 🌀  Emberi kapcsolataidban problémák vagy komoly nehézségek merültek fel (párkapcsolat, szülők, kollégák, iskolatársak stb.) 🌀  Szexuális nehézségekkel találtad szembe magad 🌀  Pánik, fóbia vagy egyéb lelki gondok esetén
🌀
 
 Feldolgozatlan gyászban vagy 🌀  Függőségeket szeretnél leküzdeni
🌀  Megmagyarázhatatlan problémáid vannak, például nem érted a saját reakcióidat bizonyos helyzetekben  🌀  Pozitívabban szeretnél gondolkodni 🌀  Szeretnél sikeresebb lenni.

Hypnotherapist holding pendulum by patient on sofa at home

Mi is az a hipnoterápia?
Hipnózisban történő terápiás módszer. A hipnózis egy módosult tudatállapot, az agy működésének egy teljesen természetes folyamata, amit mindenki naponta átél például elalvás előtt vagy ébredéskor rövid ideig. A terápiás hipnózis során meghosszabbítjuk  ezt az állapotot, és eközben dolgozunk a kívánt problémákon, terveken, vágyakon. Célja, hogy megtaláljuk a problémák eredeti, kiváltó okait és azt feldolgozzuk, átalakítjuk annak érdekében, hogy jobban érezhesd magad.

Vélemények a hipnoterápiáról: 

hypnosis-4041584_1280Bevallom, először féltem a hipnózistól, de mekkorát tévedtem! Nekem óriási élmény volt, és gyorsan megoldotta a gondjaimat. Fogalmam se volt róla, mi lehet a bajaim oka (pánikbetegség-jellegű tüneteim voltak), de a hipnoterápia hamar kiderítette. Kár volt tartanom tőle, és most már ezzel fogom kezdeni, ha  gondom akad.”                                                     (Sz.J., 36 éves)

fractal-2490072_1280Egy szóval összefoglalva: megkönnyebbültem! Olyan volt a hipnoterápia után, mintha egy óriási súly került volna le rólam. A hipnózis segített, hogy összeálljon bennem a kép. Érdekes, hogy nem csak a betegségem okát, de egy régi stresszforrásomat is segített felismerni és megoldani. Erre mondják, hogy két legyet egy csapásra. Később amiatt is felkerestem Adriennt, hogy hipnoterápiával leküzdhessem egy rossz tulajdonságomat, és ez sikerült is (családom nagy örömére :)) 
(K.Zs. 48 éves)

Ha szeretnél még többet megtudni a hipnoterápiáról, vagy bejelentkezni egy alkalomra:

Hívj fel és érdeklődj a +36204548807-es telefonszámon, vagy

Kattints az időpontkéréshez!


*Az Amerikai Egészségmagazin (American Health Magazine) 2007-ben készült összehasonlító vizsgálata szerint a hipnoterápia 93%-os hatékonysággal működött 6 alkalom után, a viselkedésterápia 72%-os hatékonyságot mutatott 22 alkalom után, míg a pszichoanalízis 38%-os hatékonyságot mutatott 600 ülést követően.
A magazin (eredeti nevén American Health) az Amerikai Pszichológiai Társaság (American Psychological Association) két díját is elnyerte.

** A hipnoterápia nem minősül gyógyító tevékenységnek, azaz nem helyettesíti az orvosi kezelést és ellátást, mindössze kiegészítheti azt. A hipnoterápia nem pszichoterápiát jelent, hanem egy másfajta, önálló módszer. Amennyiben pszichoterapeutára van szükséged, keress fel olyan pszichológust vagy pszichoterapeutát, aki pszichoterapeuta képzettséggel rendelkezik. Amennyiben erre van szükséged, de nem ismersz megfelelő szakembert, keress bizalommal, hogy továbbirányíthassalak a megfelelő pszichiáter, pszichológus szakemberhez. A hipnoterápiának nem célja diagnózis felállítása, a hipnoterapeuta diagnózist nem állít fel.