Online tanácsadás

Manapság már teljesen természetes, hogy az interneten kommunikálunk, s ez a forma kiváló lehetőség a lelkünk, az életünk problémáinak megoldására is. Előnye, hogy nincs helybeli kötöttség, sőt szükség esetén gyorsabban, minden helyzetben elérhető a tanácsadás.
Ajánlom a számodra az online terápiát, ha az alábbiak valamelyike igaz Rád:

  • Kikapcsolódásod vagy munkád során szívesen használod a számítógépet
  • Szoktál kapcsolatot tartani interneten keresztül a családoddal, barátaiddal
  • Kevés a szabadidőd
  • Zárkózott típus vagy
  • Írásban könnyebben kifejezed magad, esetleg a “képernyők biztonságában” bátrabban kommunikálsz
  • Szereted a kényelmet
  • Érdekel a szolgáltatásom, de messze van Neked Szeged
  • Olyan élethelyzetben vagy, hogy nehezen tudsz elszakadni otthonról.

Mennyi ideig tart a terápiás folyamat?
Ez attól is függ, hogy milyen kérdéssel fordulsz hozzám. Az online terápia változtathatja a tanácsadás ütemét (bármely irányba). Mindig élethelyzettől függ a terápiás folyamat hossza, és persze az egyéni igényeidtől is. Arra törekszünk, hogy minél előbb megoldódjon a helyzeted. Ha azonban úgy érzed, a lelki békédhez további támogatást igényelsz, vagy mélyebb önismeretre vágysz, akkor lehet hosszabb a segítő időtartam.

Milyen formában elérhető az online terápia?
Elsősorban a Skype, vagy a Facebook Messenger és Gmail Hangouts szolgáltatásokat használjuk, de kérésre csak írásban, chaten is elérhető az online tanácsadási forma igény szerint. Arra is van lehetőség, hogy többes, csoportos formában, másokat bevonva vitassuk meg valamit.

alkalmazások
Hogyan működik?
Megkeresésed után megbeszéljük, hogy melyik online felületen működjön a tanácsadás, valamint hogy mi a problémád, amin szeretnél túljutni. Azt is egyeztetjük, hogy melyik tanácsadási csomagot választod. Majd a megbeszélt időpontban mindegyőnk leül a számítógépe, okostelefonja, tablete elé, és elindul az online tanácsadás.
Lesz egy saját online Google Drive felületed, ezt használjuk a közös munkához, és testre szabott “házi feladatokat” kapsz, amik természetesen nem kötelezőek (nem a suliban vagyunk 🙂 ), de segítik a közös munkát. 

Mennyibe kerül, hogyan fizethetek? 
Többféle lehetőség közül választhatsz: 
♥  Ha csak egyetlen tanácsadási alkalomra van szükséged, akkor az 5500 Ft/alkalom.
     A tanácsadás hossza kb. 1,5 órás. 
Amennyiben több tanácsadásra van szükséged, úgy a további alkalmak havi díjban teljesíthetőek, háromféle módozatban: 

♥  Iránytű csomag:  Havi 2 alkalom tanácsadás díja 9.700 Ft/hó.
♥  Mentőöv csomag:  Havi 4 alkalom, (heti egy) beszélgetés
 díja 19.500 Ft/hó.
♥  Világítótorony csomag:  Heti kettő tanácsadás, plusz a beszélgetéseken kívüli korlátlan online rendelkezésre állás* és a legmaximálisabb segítségnyújtás, melynek díja 48.000 Ft/hó. 
A kiválasztott csomag vagy tanácsadás díját előre utalással fizetheted.
*A Világítótorony csomag esetén a korlátlan rendelkezésre állás azt jelenti, hogy üzeneteid prioritást élveznek, valamint hogy telefonon is beszélhetünk a tanácsadási alkalmak között. “Vészhelyzet esetére” pedig külön SOS kódot kapsz, amit ha elküldesz SMS-ben, akkor a lehető legrövidebb időn belül igyekszem segíteni.

Kattints az időpontkéréshez!