Rólam

Szeretettel köszöntelek!

Örülök, hogy meglátogatod az oldalamat.
Adrienn vagyok, egy boldog 34 éves nő. Ha azt kérdezed, hogyan lehet boldognak lenni, akkor azt mondom, a recept egyszerű: azt csinálom, amit szeretek, és azokkal élek, akiket szeretek – azaz akikkel és amivel kiteljesedhetek. Persze, idáig el kellett jutni, és hosszú volt az út. No de ebből lehet tanulni!

Mindig is arra vágytam, hogy valamilyen módon segítsem az emberek életét, és a lélekkel foglalkozhassak. Már gyerekkoromban is engem hívtak a barátnőim, ha szerelmi bánatuk volt, vagy ha konfliktus volt a családjukban… Ez a mai napig sem változott. Mivel ez a hivatásom, amire születtem, folyamatosan képzem magam: előadásokon, kurzusokon veszek részt, rengeteget olvasok és még házimunka közben is valamilyen szakmai hanganyagot hallgatok 🙂

Szakmailag úgy lehet igazán kiteljesedni, hogy mindeközben szeretetteljes családban élhetek, ahol jókat lehet beszélgetni, és ahol olyan perceket élhetünk át együtt, amikre mindig emlékezni fogunk. A szeretet révén ugyanis megváltozik az időszámítás számunkra a Földön.

Minden ember világítótorony lehet egy másik ember viharában.
“Sok lélek keresi az utat a sötétségből. De ahogy sötétedni látszik a világ, úgy jelenik meg egyre több világítótorony. S hogy mit jelent segíteni valakinek? Csak azt, hogy továbbadok valamit, amit kaptam. Megtanultam felfelé nézni, s azt adom tovább.”
(Müller Péter)

Miért “Lélekolvasó”?

Sokan kérdezik, honnan ez a név és mit jelent. Nem titok, hogy természetesen nem mást, mint a világítótorony nevet szerettem volna adni a terápiás műhelyemnek. Valahogy mégis ezt írtam le: lélekolvasó. Honnan, miért? Nevezhetjük sugallatnak, intuíciónak, hirtelen inspiratív ötletnek kinek-kinek világnézete szerint 🙂 De úgy gondoltam, nem véletlen, hogy a semmiből kipattant ez a név a fejemből. Akkor “ez az utam”, és a saját márkám.
Tévesen tituláltak már léleklátónak, jósnak, de nem erről van szó. Bevallom, gyakran jók a megérzéseim és hamar felismerem a pszichológiai összefüggéseket. De nem fogsz találni jósgömböt a terápiás helyiségemben, és emelt díjas telefonszám sincs, amin elmondanám, hogy mikor nyersz a lottón (ez utóbbi persze sajnálatos). 😀
Viszont hiszek abban, hogy a lelkünk egy könyv, ami arra vár, hogy az életben minél többet elolvassunk belőle. A nyelvezete azonban minden ember számára kihívást jelent! Ennek az értelmezésében segítek Neked. Gyere, ülj le a fotelbe, és olvassunk együtt!

cover.jpg


Fontosabb végzettségeim:
~ Jelenleg: 100 órás önismereti folyamat pszichoterapeutánál
~  2017 / Házassági és párkapcsolati tanácsadó –
Párkapcsolati Mediációs és Coaching Intézet
~  2014/ Munkaerő-piaci tanácsadó (specifikáció: nők, édesanyák, kismamák)
Nóra Hálózat – Jól-Lét Közhasznú Alapítvány
~  2010 / Szociálpedagógus, egészségnevelés szakirány (kiváló minősítéssel)
Apor Vilmos Katolikus Főiskola
~  2008 / Tréner –
Pécsi Regionális Képző Központ
~  2004 / Jogi asszisztens
Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar