Rólam

Szeretettel köszöntelek!

Örülök, hogy meglátogatod az oldalamat.
Adrienn vagyok, egy boldog nő, aki imádja a hivatását!

Tudod, mindig is arra vágytam, hogy valamilyen módon segítsem az emberek életét, és a lélekkel foglalkozhassak. Már gyerekkoromban is engem hívtak a barátnőim, ha szerelmi bánatuk volt, vagy ha konfliktus volt a családjukban… Ez a mai napig sem változott. Mivel már tudom, ez az, amire születtem, folyamatosan képzem magam: tanfolyamokon, előadásokon, kurzusokon veszek részt, rengeteget olvasok és még házimunka közben is valamilyen szakmai hanganyagot hallgatok 😀 Hálás vagyok, hogy a hobbim egyben a munkám is.

Minden ember világítótorony lehet egy másik ember viharában.
“Sok lélek keresi az utat a sötétségből. De ahogy sötétedni látszik a világ, úgy jelenik meg egyre több világítótorony. S hogy mit jelent segíteni valakinek? Csak azt, hogy továbbadok valamit, amit kaptam. Megtanultam felfelé nézni, s azt adom tovább.”
(Müller Péter)

Miért “Lélekolvasó”?

Sokan kérdezik, honnan ez a név és mit jelent. Nem titok, hogy természetesen nem mást, mint a világítótorony nevet szerettem volna adni a terápiás műhelyemnek. Valahogy mégis ezt írtam le: lélekolvasó. Honnan, miért? Nevezhetjük sugallatnak, intuíciónak, hirtelen inspiratív ötletnek: kinek-kinek világnézete szerint 🙂 De úgy gondoltam, nem véletlen, hogy a semmiből kipattant ez a név a fejemből. Akkor “ez az utam”, és a saját márkám.
Tévesen tituláltak már léleklátónak, jósnak, de nem erről van szó. Bevallom, gyakran jók a megérzéseim és hamar felismerem a pszichológiai összefüggéseket. De nem fogsz találni jósgömböt a terápiás helyiségemben, és emelt díjas telefonszám sincs, amin elmondanám, hogy mikor nyersz a lottón (ez utóbbi persze sajnálatos). 😀
Viszont hiszek abban, hogy a lelkünk egy könyv, ami arra vár, hogy az életben minél többet elolvassunk belőle. A nyelvezete azonban minden ember számára kihívást jelent! Ennek az értelmezésében segítek Neked. Gyere, ülj le a fotelbe, és olvassunk együtt!

cover.jpg


Fontosabb végzettségeim:
~ International Hypnosis and Hypnotherapy Academy (2018-2019)
* Certified hypnotherapist (Regisztrált hipnoterapeuta)
* Hypnotherapist (Regressziós hipnoterapeuta)
* Master hypnotist (Analitikus hipnózis)
* Hypnotist (Direkt hipnózis)
* Self-hypnosis
~ 100 órás önismereti folyamat pszichoterapeutánál
~  2017 / Házassági és párkapcsolati tanácsadó –
Párkapcsolati Mediációs és Coaching Intézet
~  2014/ Munkaerő-piaci tanácsadó (specifikáció: nők, édesanyák, kismamák)
Nóra Hálózat – Jól-Lét Közhasznú Alapítvány
~  2010 / Szociálpedagógus, egészségnevelés szakirány (kiváló minősítéssel)
Apor Vilmos Katolikus Főiskola
~  2008 / Tréner –
Pécsi Regionális Képző Központ
~  2004 / Jogi asszisztens
Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar