Online tanácsadások

Manapság már teljesen természetes, hogy az interneten kommunikálunk, s ez a forma kiváló lehetőség a lelkünk, az életünk problémáinak megoldására is. Előnye, hogy nincs helybeli kötöttség, sőt szükség esetén gyorsabban, minden helyzetben elérhető a tanácsadás.
Ajánlom a számodra az online tanácsadást, ha az alábbiak valamelyike igaz Rád:

  • A Koronavírus miatt ezt a tanácsadási formát látod biztonságosnak, vagy:
  • Kikapcsolódásod vagy munkád során szívesen használod a számítógépet
  • Szoktál kapcsolatot tartani interneten keresztül a családoddal, barátaiddal
  • Szívesen beszélgetnél inkább a kanapédon ülve kényelmesen, vagy éppen az erdőben, tengerparton, stb.
  • Érdekel a szolgáltatásom, de messze van Neked Szeged (például másik városban vagy külföldön élsz)
  • Kevés a szabadidőd
  • Zárkózott típus vagy
  • Írásban könnyebben kifejezed magad, esetleg a “képernyő biztonságában” bátrabban kommunikálsz
  • Szereted a kényelmet
  • Olyan élethelyzetben vagy, hogy nehezen tudsz elszakadni otthonról.

Mennyi ideig tart a tanácsadói folyamat?
Ez attól is függ, hogy milyen kérdéssel fordulsz hozzám. Mindig élethelyzettől függ a tanácsadói folyamat* hossza, és persze az egyéni igényeidtől is. Arra törekszünk, hogy minél előbb megoldódjon a helyzeted. Ha azonban úgy érzed, a lelki békédhez további támogatást igényelsz, vagy mélyebb önismeretre vágysz, akkor lehet hosszabb a segítő időtartam.

Milyen formában elérhető az online terápia?
Elsősorban a Skype, Viber, Facebook Messenger, Whatsapp és Gmail Hangouts szolgáltatásokat használjuk, de kérésre csak írásban, chaten is elérhető az online tanácsadási forma igény szerint. Továbbá a telefonos forma is elérhető, ebben az esetben  a hívás díját én állom. A párkapcsolati tanácsadások is működnek online. Továbbá arra is van lehetőség, hogy többes, csoportos formában, másokat bevonva vitassuk meg valamit.

alkalmazások
Hogyan működik?
Megkeresésed után megbeszéljük, hogy melyik online felületen működjön a tanácsadás, valamint hogy mi a problémád, amin szeretnél túljutni. Egyeztetünk egy alkalmas időpontot, amikor mindegyőnk leül a számítógépe, okostelefonja, tablete elé, és elindul az online tanácsadás.
Lehetséges, hogy a közös munka során testre szabott “házi feladatokat” javaslok neked, amik természetesen nem kötelezőek (nem a suliban vagyunk 🙂 ), de segíthetik a közös munkát. Ha erre nincs időd vagy ezt nem szeretnéd, az is teljesen rendben van.

Ha a tanácsadás, segítő beszélgetés jellegéről szeretnél többet megtudni, EBBEN a menüpontban olvashatsz róla, ha pedig a párkapcsolati és házassági tanácsadásról, akkor IDE kattintva. 

Mennyibe kerül, hogyan fizethetek? 

Az online tanácsadás díját legegyszerűbben előre utalással fizetheted. Egyéni tanácsadások esetén egy alkalom 75 perces, és 8000 Ft-ba kerül. Páros tanácsadásoknál 90 perces egy tanácsadási alkalom, melynek ára 10.000 Ft. 

Kattints az időpontkéréshez!Bővebb információk a fizetés menetéről:

Az időpontban való megegyezésünket követően kérlek, küldd el a számlázási neved és címed, erre kiállítom az átutalásos számlát (vagy egyes esetekben készpénzes számlát, hiszen volt, aki egy helyi ismerősével küldte el a tanácsadás díját). Kérlek, a tanácsadás előtt egyenlítsd ki a számla összegét az online tanácsadások esetén! Megegyezhetünk úgy is, hogy több alkalmat számlázok egyszerre, azok számára, akik nem szeretnének egyesével utalni. Ez a saját döntésed. 
Minden tanácsadási alkalomról számlát állítok ki, amit e-mailben vagy üzenetben küldök el a számodra. A számlakiállítás szabályától nem tudok és nem is szeretnék eltérni, betartom az adószabályokat. Megértésedet és együttműködésedet köszönöm! 
Számlázási név és cím: cégek esetén minden esetben küldd el az adószámodat is! Magánszemélyek esetén a számlázási címet Te adod és választod meg. A számlákat nem postán, hanem elektronikusan küldöm el a klienseimnek.

 

Fontos információk a tanácsadás jellegéről:
* Tájékoztatlak, hogy ez a jellegű szolgáltatás nem egyenlő a pszichoterápiával. A nálam elérhető szolgáltatások semelyik formája nem minősül pszichoterápiának, és a gyógyítást, az orvosi kezelést, ellátást és vizsgálatot nem helyettesítik, valamint pszichés és pszichoszomatikus zavarok esetén nem alkalmazandóak.
Amennyiben pszichoterapeutára van szükséged, és még nem találtad meg a számodra megfelelő szakembert, szívesen adok ajánlásokat a számodra, azon pszichoterápiás jellegű gyógyító tevékenységet nem végzek.
Pszichoterápia megkezdése előtt orvosi kivizsgálás javasolt, a részletekről érdeklődj háziorvosodnál, vagy pszichoterapeuta szakembereknél, klinikusoknál.